Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/doczi/public_html/captivity.hu/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 42

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/doczi/public_html/captivity.hu/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 50

Már az összes pályánkon játszottál? Nem győzöd kivárni, amíg elkészül egy új pálya? Nem akarsz otthonról kimozdulni? Feldobnád a bulit egy kis extrém meglepetéssel? Megszállott szabaduló vagy? Akkor az idei év újdonsága Neked szól:

2018-ban közkívánatra újra: CAPTIVITY HOME!!!

Játssz otthon! Válassz a 3 tematikus pályánk közül, szerezzétek meg az elrabolt gyémántot, leplezzétek le a pszichopata gyilkost, hatástalanítsatok egy bombát, játsszatok egy igazán jó társasjátékot, amihez nem kell dobókocka, sem játéktábla!

A JÁTÉK ÁRA: 8900 Ft/alkalom.
Amennyiben házhozszállítást is szeretnétek, úgy jelezzétek ezt felék, ennek ára 1000 Ft, amely magában foglalja az oda és elszállítást is. Ez az ár Dunaújváros területén belül érvényes, vidéki kiszállítás esetén egyedi tarifát alkalmazunk, erről érdeklődjél elérhetőségeinken!
 
 
A következő home pályák közül választhattok:
1. A pszichopata gyilkos nyomában (Nyomozz, mint egy igazi nyomozó!)
2. Hatástalanítva (Találd meg és ártalmatlanítsd a bombát, mielőtt túl késő...)
3. Gyémánt-vadászat (Ki lopta el a méregdrága gyémántot? 60 percetek van megtalálni és visszajuttatni a megbízótoknak)

A CAPTIVITY home előnye a szokásos szabadulós játékkal szemben, hogy nem kell otthonról, vagy a buli, összejövetel helyszínéről kimozdulnotok. A kiválasztott játék összes kellékét megkapjátok, összeállítva, nektek csak ki kell tennetek a helyszínen a megfelelő helyre (amihez természetesen kaptok egy leírást). Senki, még a játék megrendelője sem tudja a megfejtéseket, így mindannyian részt vehettek a rejtélyes nyomozásban!
Arra is lehetőségetek van, hogy a küldetés végső célja mellett ajándékokat is elrejtsetek a feladványok közé, így akár egy szülinapi program is felturbózható, hiszen amíg nem értek a küldetés végére, addig nincs ajándék sem! :) :) :)
Egyes pályákhoz internet kapcsolat szükséges, más pályákon esetleg okostelefonra lehet szükség, de ezt mindig megadjuk a megrendeléskor, sőt segítünk Nektek az ideális pálya kiválasztásában is!
Forduljatok hozzánk bizalommal, élvezzétek az új lehetőség minden előnyét! Érdeklődjetek e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , vagy telefonon: 30/46-48-120!

 
Amennyiben egyszerre több bőröndöt szeretnétek kibérelni, mert egy küldetés már nem is elég nektek :))), úgy a második bőröndöt 1000 Ft kedvezménnyel biztosítjuk. Három bőrönd egyidejű megrendelése esetén a harmadik bőrönd árából további 2000 Ft kedvezményt biztosítunk.
Tehát az AKCIÓS ÁRAK:
2 BŐRÖND EGYIDEJŰ MEGRENDELÉSE: 8900+7900 = 16.800 Ft (18 órás időtartamra)
3 BŐRÖND EGYIDEJŰ MEGRENDELÉSE: 8900+7900+6900 = 23.700 Ft (24 órás időtartamra)