Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/doczi/public_html/captivity.hu/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 42

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/doczi/public_html/captivity.hu/plugins/content/simplepopup/simplepopup.php on line 50

Árak:

60 perces felnőtt pálya,

50 perces gyerek pálya:


2   fő esetén: 5900 Ft/csapat

3-4 fő esetén: 6900 Ft/csapat

5-6 fő esetén: 7900 Ft/csapat

7-8 fő esetén: 8900 Ft/csapat

90 perces felnőtt pálya:

 


2   fő esetén:  8900 Ft/csapat

3-4 fő esetén:  9900 Ft/csapat

5-6 fő esetén: 11900 Ft/csapat

7-8 fő esetén: 12900 Ft/csapat

 

24 órán belüli foglalások esetében csak helyszíni, készpénzes fizetésre van lehetőség. Ha nem tudjátok előre a létszámot, akkor az alapján foglaljatok, amennyi a biztos létszám. Ha többen jönnétek, a különbözetet a helyszínen ki tudjátok fizetni. Sajnos pénzt semmilyen esetben nem áll módunkban visszafizetni, ezért ahány főre befizettetek, annyian mindenképpen gyertek el!

A ki nem fizetett időpontokat a játék előtt fel kell, hogy szabadítsuk, így kérünk titeket, hogy ne feledjétek a játék árát időben átutalni vagy befizetni egy Raiffeisen bankfiókban!

Ha kuponotok van, annak az összegét vonjátok le a fizetendő díjból és annyival kevesebbet utaljatok! A kupon számát foglaláskor írjátok a megfelelő helyre!

A foglalás után az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük, az összeg átutalásával válik véglegessé a foglalás!

Az érvényes akciókról honlapunk Kezdőlapján, valamint a Facebook oldalunkon tájékozódhattok!